Njoftimet e fundit

Tirane, ofroj vend pune Internship Lab Project Manager

Tirane, ofroj vend pune Internship Lab Project Manager

Kontaktoni shitesin per cmimin - Tiranë () - 02/09/2014

The project manager will build communication bridges with universities and labor market companies. He/she will be responsible for formalizing the internship placements and identifying the students who will match those placements. The project manager will communicate with universities for the monitor...

Fier, ofroj vend pune Stiliste

Kontaktoni shitesin per cmimin - Fier () - 02/09/2014

Oferte Punesimi Kompania "KJL & Co" shpk, Fier, ofron vend pune ne pozicionin e Stilistes! Kandidati per kete vend pune duhet te plotesoj kushtet e meposhtme: - Te kete mbaruar arsimin e larte ne degen Inxhinieri Tekstil dhe Mode - Te kete eksperience pune ne fushen e dizenjimit - Njohje shum...

Tirane, ofroj vend pune Asistente Administrative

Tirane, ofroj vend pune Asistente Administrative

Kontaktoni shitesin per cmimin - Tiranë () - 02/09/2014

ʺKristofor Kolombiʺ, Shkolla Amerika e Gjuhëve të Huaja, kërkon të punësojë nje Asistente Administrative (me kohe te plote) - te kete eksperience ne kete profesion me referenca te meparshme - te zoteroje Anglishten dhe Paketen Office - te jete e shkelqyer ne komunikim - te jete e pajisur me te gj...

Tirane, ofroj vend pune Praktikante ne Studio Avokatie

Kontaktoni shitesin per cmimin - Tiranë () - 02/09/2014

Studio e Avokatise "Caushaj" ofron: Praktike juridike per studente/te diplomuara ose jo qe konstaton ne: 1.Pjesmarrje ne gjykime civile 2.Pjesmarrje ne gjykime penale 3.Pjesmarrje ne gjykime ne te tre nivelet e gjyqesorit(Shkalle e pare,Apel,Gj.e Larte(dhe juridiksion rishikues)ne te gjithe Republ...

Tirane, ofroj vend pune Perkthyes/e

Kontaktoni shitesin per cmimin - Tiranë () - 02/09/2014

ATIS SHPK ofron nje tjeter pozicion te ri pune si perkthyes/e Aplikanti do jete pergjegjes: -Per perkthimin e materialeve te faqeve Web Shqip -Italisht -Te kete deshire per te punuar dhe per te mesuar te rejat bashkekohore te teknologjise Web ne zhvillim. Aplikanti duhet: - Te kete mbaruar, ose...

Tirane, kerkojme Shofer

Kontaktoni shitesin per cmimin - Tiranë () - 02/09/2014

Shtypshkronja Adelprint sh.p.k kerkon shofer. Te jene mbi 30 vjec. Te kete patente te klasit te 3-te. Te interesuarit te paraqiten ne adresen e meposhtme. ADEL PRINT Sh.p.k Rr. Muhamet Gjollesha, Nr. 17, prane Zogut te Zi, Tirane/Albania

Tirane, ofroj vend pune Operatore telefonike / Supervizire

Kontaktoni shitesin per cmimin - Tiranë () - 02/09/2014

DEO Communications kerkon te punesoje operatore telefonike , paga 220 leke/ore plus bonuse. Gjithashtu kerkohen supervizore me eksperience pune , paga teper e kenaqshme. Adresa: Prapa Ministrise se Drejtesise. Cel. : 0694748784 E-mail : deo.comunication@gmail.com

Tirane, ofroj vend pune Inchinier Elektro/Mekanik

Kontaktoni shitesin per cmimin - Tiranë () - 02/09/2014

Kompania Alba Shoes Group lider ne Shqiperi ne sektorin e prodhimit te kepuceve, kerkon te punesoje prane filialit tone ne Lac, nje Inxhinier Elektro/Mekanik. Cfare kerkojme. Aplikantet duhet te kene arsimin profesional. Preferohen me eksperience pune por edhe te sapo diplomuarit. Te jene fleksi...

Serbi, ofroj vend pune Financial Senior Expert

Serbi, ofroj vend pune Financial Senior Expert

Kontaktoni shitesin per cmimin - () - 02/09/2014

Kompania FXLIDER eshte nje kompani nderkombetare me aktivitet ne fushen e Investimeve Online. Ne saje te zgjerimit te stafit kerkojme te punesojme: Financial Senior Expert Aftesite dhe kualifikimet: Nëse se jeni ambicioz dhe deshironi të ndërtoni karrierën tuaj në nje mjedis profesional atëherë k...

Durres, ofroj vend pune Ndihmes Kuzhinier/e

Kontaktoni shitesin per cmimin - Durrës () - 02/09/2014

Ofroj vend pune Ndihmes Kuzhinier/e me kohe te plote . Preferohet eksperienc e meparshme ne restorante me gatime peshku . Adresa e restorantit : Tek hyrja e Durresit , mbrapa karburant Kastratit , Rruga Ahmet Dakli , Lagjia 17 , Durres Kontakt : 068 26 34 901

Durres, ofroj vend pune Kamarjer

Kontaktoni shitesin per cmimin - Durrës () - 02/09/2014

Ofroj vend pune per kamarjer me kohe te plote . Preferohet eksperienc e meparshme ne restorante . Adresa e restorantit : Tek hyrja e Durresit , mbrapa karburant Kastratit , Rruga Ahmet Dakli , Lagjia 17 , Durres Kontakt : 068 26 34 901

Keshilltar Financiar -berat

Keshilltar Financiar -berat

Kontaktoni shitesin per cmimin - Berat () - 02/09/2014

Jeni te lutur te dergoni aplikimin tuaj dhe/ose CV dhe letren e motivimit ne adresen elektronike te departamentit te Burimeve Njerezore deri ne daten 10 shtator 2014: humanresources@noa.com.al KESHILLTAR FINANCIAR ne BERAT Detyrat dhe Pergjegjesite e pozicionit: - Gjeneron kliente te rinj per rri...