Njoftimet e fundit

Ambient per zyra

350 Euro € - Tiranë (Tiranë) - 13/10/2015

Jepet ambient i pershtatshem per zyra, ose sherbim / tregtim. Vendndodhja pallatet Moskat, kati i pare, midis qendres Zayed dhe Conad (ne afersi te Stadiumit "Selman Stermasi". Siperfaqja e ambientit 50 m2.

SosTariffe CERCA DI ASSUMERE CONSULENTI COMMERCIALI INBOUND di ADSL

300 ALL - Tiranë (Ish Blloku) - 13/10/2015

Il modello di SosTariffe.it è diverso da un call center tradizionale, perché gli utenti che verranno chiamati saranno coloro che avranno richiesto all’interno di SosTariffe.it di essere contattati per una consulenza. Le persone che chiameremo saranno felici di ricevere la chiamata, perché hanno nece...

jepete me Qera 6

jepete me Qera

150 Euro € - Elbasan (Elbasan) - 13/10/2015

Apartamant: 125m k . ne qender te Elbasanit te rruga Luigj Gurakuqi. Apartamenti eshte 2 +1, ka dy banjo. Apartamenti esht ne kat te 8et ka asensor dhe sistem GAZI per tu ngrofur.. ka dhe nje pamje shum te bukur nga ballkonet .. afer kini kalan ,kini posht pallatit Big market ,kafet pa funt ,fast f...

Sales / Service :: Top 5 Free Social Media Marketing Tools That Are Often Overlooked

171 USD $ - Volterra (Volterra) - 13/10/2015

A brand new year is actually here, sufficient reason for it, advancements and changes on online marketing platforms are inevitable. Social media has come a long way from just as being a platform where users used to 'hang out' with an integral portion of every business strategy. Recent studies reveal...

Jepet me qira apartament 1+1 Lagjia Adi Demi

20000 Euro € - Tiranë (ali demi) - 13/10/2015

Jepet me qira apartament pjesërisht i mobiluar 1+1, pallat ekzistues në Tiranë Karakteristika: Sallon, 1 dhomë, 1 tualet me dritare, aneks, koridor, telefon fiks , kati i IV-të. Adresa: Lagjia “Ali Demi”, Rruga "Idriz Dollaku", pranë Ish Rajonit të Policisë. Qeraja 20.000 lek/muaj. Kontakti ...

Aplikoni për kredi me 2%, të aplikojnë tani për më shumë hollësi

Aplikoni për kredi me 2%, të aplikojnë tani për më shumë hollësi

50 Euro € - Tiranë (Tiranë) - 13/10/2015

A keni nevojë për kredi për të zgjeruar ose të krijuar biznesin tuaj? keni nevojë të holla urgjente për të marrë nga borxhet? Ne u japim kredi të garantojë për individ, firmave dhe organet korporative në normë interesi 3%. Shërbimi ynë miqësor do të organizojmë ndonjë kredi për të përshtaten buxheti...

Kredi biznesi, pa kolateral, në një interes të ulët dhe normë të përballueshme

Kredi biznesi, pa kolateral, në një interes të ulët dhe normë të përballueshme

50 Euro € - Tiranë (Tiranë) - 13/10/2015

Kredi biznesi, pa kolateral, në një interes të ulët dhe normë të përballueshme prej 2%. Nëse jeni të interesuar, kontaktoni Email: karrhassan@gmail.com, Ne ofron kredi, një gamë të gjerë të financimit të tregtisë për individët, korporatat globale dhe kompanitë në të gjithë botën. Një kontratë e qart...

Kredia investimet e biznesit dhe kredi personale, të aplikojnë me normë të ulët interesi

Kredia investimet e biznesit dhe kredi personale, të aplikojnë me normë të ulët interesi

50 Euro € - Tiranë (Tiranë) - 13/10/2015

Ne ofrojmë kredi private, kreditë komerciale dhe personale me norma shumë minimale vjetore e interesit të ulëta si 2% brenda 1 viti me 20 vjet kohëzgjatje të shlyerjes në çdo pjesë të botës. Ne u japim kredi brenda gamës së € 2,000.00 dhe 10,000,000 €. Kreditë tona janë të siguruar edhe për sigurinë...

Ofrojnë kredi në 2% në vit, të aplikojnë tani për më shumë hollësi

Ofrojnë kredi në 2% në vit, të aplikojnë tani për më shumë hollësi

50 Euro € - Tiranë (Tiranë) - 13/10/2015

Ne ofrojmë kredi private, kreditë komerciale dhe personale me norma shumë minimale vjetore e interesit të ulëta si 2% brenda 1 viti me 20 vjet kohëzgjatje të shlyerjes në çdo pjesë të botës. Ne u japim kredi brenda gamës së € 2,000.00 dhe 10,000,000 €. Kreditë tona janë të siguruar edhe për sigurinë...

Ofrojnë kredi në 2% në vit, të aplikojnë tani për më shumë hollësi

Ofrojnë kredi në 2% në vit, të aplikojnë tani për më shumë hollësi

30 Euro € - Tiranë (Tiranë) - 13/10/2015

A keni nevojë për kredi gjatë apo të shkurtër urgjente dhe fleksibël gjatë? Nëse po, na kontaktoni përmes emailit: karrhassan@gmail.com, për më shumë informacion se si të aplikoni, është e lehtë për të aplikuar. Ne ofrojmë kredi nga € 2000 deri 10,000,000 € në normë të përballueshme të interesit. Pë...

Kredia investimet e biznesit dhe kredi personale, të aplikojnë me normë të ulët interesi

Kredia investimet e biznesit dhe kredi personale, të aplikojnë me normë të ulët interesi

30 Euro € - Tiranë (Tiranë) - 13/10/2015

Kredi për çdo qëllim, na kontaktoni, ne ofrojmë kredi private, komerciale dhe personale me norma shumë minimale vjetore e interesit të ulëta si 2%, opsion pasiguruar është në dispozicion ne ofrojmë një sasi minimale prej € 2,000.00 - € 10,000,000,00, dhe një afat maksimal e 20 vjet më pak se 2 ditë ...

Ofrojnë kredi në 2% në vit, të aplikojnë tani për më shumë hollësi

50 Euro € - Tiranë (Tiranë) - 13/10/2015

A keni nevojë për kredi për të zgjeruar ose të krijuar biznesin tuaj? Ne ofrojmë kredi garanci për individ, firmave dhe organet korporative në normë interesi 2%. Aplikoni tani për më shumë hollësi; kjo firmë ndihmon ardhshëm klientëve, individët, sipërmarrësit, kompanitë, partneritet, organizatat dh...